Handbal

Săptămâna aceasta, SCM Rm. Vâlcea dispută ultimele meciuri din Liga Florilor. Elevele lui Bent Dahl joacă joi, la Bistriţa, iar duminică – în Sala Traian, cu Rapid Bucureşti

607Vizualizari
SCM Rm. Vâlcea a cucerit medaliile de argint la turneul final al Cupei României, care s-a disputat week-end-ul trecut, la Mioveni. Elevele lui Bent Dahl au dispus în semifinale de Rapid Bucureşti (41-39, după prelungiri), dar apoi au fost învinse, în ultimul act, de CSM Bucureşti (26-34).
În această săptămână, gruparea din Sala Traian are programate ultimele două meciuri din sezonul actual al Ligii Florilor. Astfel, joi, 26 mai, vâlcencele se vor duela cu Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, în deplasare, într-o partidă care nu va mai avea nicio miză pentru niciuna dintre cele două combatante. În orice caz, prin prisma poziţiei superioare pe care o ocupă în clasament, SCM Rm. Vâlcea va porni cu prima şansă la victorie.
În week-end, echipa pregătită de norvegianul Bent Dahl o va înfrunta, pe teren propriu, pe Rapid Bucureşti, într-un meci extrem de important pentru gruparea din Giuleşti, care are nevoie neapărat de victorie, pentru a câştiga titlul naţional. Confruntarea cu lidera la zi a Ligii Florilor va avea loc duminică, 29 mai, de la 15.30, şi va fi transmisă în direct de TVR 1. De la aceeaşi oră, se va disputa şi celălalt meci care contează în bătălia pentru primul loc, CSM Bucureşti – Minaur Baia Mare, care va putea fi văzut pe TVR 2.
Aşa cum se observă, SCM Rm. Vâlcea va arbitra lupta pentru trofeul de campioană, de rezultatul echipei noastre urmând a depinde soarta titlului naţional în acest sezon. Elevele lui Bent Dahl au arătat deja că sunt capabile să le pună probleme rapidistelor, având în vedere că le-au învins şi la finele săptămânii trecute, în Cupa României, aşa că în Sala Traian este posibil orice rezultat.
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea