luni, iunie 24, 2024
Fotbal Județean

Săptămâna aceasta, Viitorul Mateeşti ar mai putea perfecta încă două transferuri. E vorba de…

600Vizualizari
În urmă cu trei săptămâni, primarul Cosmin Anghelescu a anunţat cinci transferuri la Viitorul Mateeşti, cel mai important jucător sosit în această iarnă fiind Irinel Cazacu, de la Minerul Berbeşti, revenit la echipa din localitatea din care e originar. Pe lângă acesta, au mai fost legitimaţi Daniel Constantin Ghila (Olteţul Alunu), Mihai Gabriel Popa şi Dumitru Marian Drăgoi (ambii de la Polovragi – Gorj), precum şi Cosmin Manole, un junior talentat care provine de la Minerul Berbeşti.
„Toţi fotbaliştii legitimaţi de curând au evoluat în meciurile amicale cu Viitorul Pietrari şi AS Buneşti, pe care le-am jucat în ultimele două săptămâni. Suntem mulţumiţi de ei, fără îndoială că sunt achiziţii utile pentru noi. Irinel Cazacu s-a numărat printre cei mai buni jucători în meciul de duminica trecută, de la Buneşti, el având oricum o valoare deosebită”, a precizat primarul Cosmin Anghelescu.
Acesta a mai precizat că Viitorul Mateeşti nu a încheiat campania de transferuri pentru returul Ligii a IV-a. Astfel, în zilele următoare, vor fi legitimaţi alţi jucători. „Nu am mai făcut alte achiziţii între timp, de la cele anunţate deja, dar e posibil să realizăm transferuri noi chiar săptămâna aceasta. Sperăm să perfectăm două mutări, iar jucătorii spre care ne-am îndreptat atenţia sunt juniori talentaţi”, a încheiat Cosmin Anghelescu.