Fotbal Județean

Săptămână infernală pentru Sparta Rm. Vâlcea, de care depinde câştigarea a două trofee. Elevii lui Mihai Lungan le înfruntă pe primele clasate din Liga a IV-a

1.06KVizualizari
Sparta Rm. Vâlcea se află în continuare în bătălia pentru două trofee (Liga a IV-a şi Cupa României). Dacă pentru câştigarea campionatului, fotbaliştii antrenaţi de Mihai Lungan şi Romeo Chelcea depind însă şi de rezultatele înregistrate de formaţiile clasate pe primele două locuri (Cozia Călimăneşti şi CS Mădulari), în competiţia KO lucrurile stau cu totul altfel. Echipa finanţată de Marius Voican poate cuceri din nou trofeul, pe care îl deţine de anul trecut, în cazul în care le va învinge pe marile sale rivale.
În semifinale, care vor avea loc în dublă manşă, Sparta Rm. Vâlcea o va înfrunta chiar pe lidera Ligii a IV-a, Cozia Călimăneşti. Meciul tur dintre cele două grupări este programat la mijlocul acestei săptămâni, miercuri, 11 mai, de la ora 18.00, pe terenul formaţiei din staţiune. Returul este programat abia la începutul lunii viitoare, mai precis sâmbătă, 4 iunie, de la ora 11.00.
În week-end, elevii lui Mihai Lungan vor disputa un alt meci infernal, de această dată în Liga a IV-a, împotriva echipei CS Mădulari. Partida va avea loc sâmbătă, 14 mai, de la ora 11.00, pe Stadionul „Brother’s Sport Hub”, din Rm. Vâlcea.