Handbal

Săptămâna trecută, Rapid Bucureşti a oficializat transferul ex-vâlcencei Alexandra Badea (22 de ani)

302Vizualizari

• tânăra extremă dreapta şi-a încheiat contractul pe trei sezoane cu gruparea din Sala Traian

Aşa cum se cunoaşte, SCM Rm. Vâlcea se va despărţi de mai multe jucătoare la finele sezonului 2019-2020. Săptămâna trecută, s-a perfectat transferul Yuliyei Dumanska în Croaţia, la Podravka Koprivnica, unde portăriţa echipei naţionale a României va evolua în următorii 2 ani. În plus, duminică, 31 mai, şi Gloria 2018 Bistriţa a anunţat legitimarea pivotului Raluca Băcăoanu (31 de ani).
Cea de-a treia mutare oficializată zilele trecute o vizează pe Alexandra Badea, noua „Ada Nechita”, aşa cum a numit-o, la un moment dat, chiar Petre Berbecaru, fostul preşedinte de la HCM. Extrema dreaptă în vârstă de doar 22 de ani (pe care i-a împlinit chiar recent, pe 22 mai) şi-a încheiat contractul pe trei sezoane cu gruparea din Sala Traian şi îşi va continua activitatea la Rapid Bucureşti. Aceasta a fost prezentată zilele trecute la echipa din Giuleşti, unde a fost primită cu mare bucurie: „Bine ai venit, Alexandra, în Familia Rapid!”.

Cum în primăvară şi campioana Sloveniei, Krim Ljubljana, a confirmat că a legitimat-o pe brazilianca Samara da Silva Vieira (28 de ani), se mai aşteaptă în continuare doar anunţul oficial legat de transferul jucătoarei Mădălina Zamfirescu (25) la clubul la care s-a vehiculat că va evolua din toamnă: Dunărea Brăila.