marți, mai 17, 2022
Handbal

Săptămâna viitoare, SCM Rm. Vâlcea se va întoarce în Sala „Rapid”, pentru super-meciul cu lidera Ligii Florilor

167Vizualizari
Miercuri, 12 ianuarie, SCM Rm. Vâlcea a înfruntat-o, în Sala „Rapid”, pe CSU Ştiinţa Bucureşti, în faţa căreia s-a impus lejer (36-23). Peste puţin timp, formaţia antrenată de norvegianul Bent Dahl se va întoarce în Capitală, dar şi în Giuleşti, pentru super-meciul cu Rapid Bucureşti, lidera actuală a Ligii Florilor, din ultima rundă a turului.
Iniţial, duelul cu formaţia pregătită de spaniolul Carlos Viver a fost programat sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 15.30. Însă, în condiţiile în care EHF a transmis că restanţa cu Viborg HK (din runda inaugurală a Ligii Europene) va avea loc în acel week-end (duminică, 30 ianuarie), a fost nevoie ca data confruntării cu gruparea din Giuleşti să fie schimbată. În acest sens, au existat două variante, în speţă, ca meciul să se joace la o dată ulterioară sau să se dispute în devans.
Până la urmă, de comun acord cu oficialii celor două echipe, FRH a stabilit ca derbiul dintre Rapid Bucureşti şi SCM Rm. Vâlcea să aibă loc joi, 27 ianuarie, de la ora 18.00, acesta urmând a fi transmis în direct pe TVR 1.