Handbal

Sârbul Goran Kurtes va continua munca lui Florentin Pera, la SCM Rm. Vâlcea! Oficialii din Sala Traian vor merge pe mâna actualului antrenor secund

217Vizualizari
Florentin Pera şi-a încheiat activitatea la SCM Rm. Vâlcea, după ce a semnat cu CSKA Moscova, noua campioană a Rusiei, unde va avea posibilitatea de a se bate pentru trofeul Ligii Campionilor. Din câte se pare, contrar aşteptărilor, oficialii din Sala Traian nu vor mai aduce pe nimeni din afara clubului, cel ales să continue munca reşiţeanului fiind chiar actualul antrenor secund, sârbul Goran Kurtes (53 de ani). Acesta va fi ajutat de Ildiko Kerekes Barbu (45 de ani), care a ocupat până acum funcţia de antrenor cu portarii.

Sârbul în vârstă de 53 de ani a mai activat ca antrenor principal la Tomis Constanţa şi CSM Ploieşti

Născut pe 25 martie 1968, Goran Kurtes nu se va afla la prima experienţă ca antrenor principal în România, deoarece, în trecut, a activat la alte două echipe feminine din ţara noastră. În sezonul 2009-2010, Goran Kurtes s-a aflat pe banca tehnică a formaţiei Tomis Constanţa, iar în octombrie 2014 a acceptat oferta de a o pregăti pentru o scurtă perioadă pe CSM Ploieşti. Când a antrenat în Prahova, el l-a adus în România şi pe conaţionalul său Jovan Novakovic (fost preparator fizic la SCM Rm. Vâlcea, până vara trecută, când a plecat la Dunărea Brăila).
Potrivit informaţiilor publicate pe Internet, în ţara sa, Goran Kurtes a mai pregătit doar echipe masculine, precum RK Jugovic Kac, HC Mladost Celik (cu care a promovat din cea de-a treia divizie, până în elită), Radnicki Kragujevac şi HC Mladost TSK Backi Jarak.
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea