Fotbal Județean

Scandal-monstru la meciul Alunu – Mădulari. „Arbitrii ne-au tocat!” Dimulescu ameninţă cu…

617Vizualizari

Olteţul Alunu 2016 a câştigat cu scorul de 3-1, pe teren propriu, cu CS Mădulari, la capătul unui scandal-monstru. Oficialii şi jucătorii echipei oaspete au pus toate tunurile pe arbitri şi pe observatorul Gică Mosor, „care ar trebui să iasă la pensie, pentru că nu mai vede deloc fazele litigioase”.
„Am condus cu 1-0 la Alunu, iar, în minutul 35, arbitrul Mădălin Dincă i-a dat al doilea galben jucătorului meu, Andrei Ilinca, pentru un fault inexistent. Jucătorul meu era picat la pământ, s-a întors şi, din greşeală, l-a atins pe un adversar. Atât s-a întâmplat, fără rea intenţie, de vreme ce era picat la pământ, faultat de un adversar! Dincă a premeditat toate lucrurile astea. În plus, Alunu ne-a egalat dintr-o lovitură liberă de la 16 metri, obţinută în urma unui fault inventat. Apoi, s-a făcut 2-1 pentru Olteţul, după un gol din ofsaid. Trei greşeli uriaşe contra noastră! Ce poţi să mai spui în aceste condiţii?! Mai bine retrăgeam echipa de pe teren… Bănuiesc că Mădălin Dincă s-a răzbunat pe mine, după un clinci pe care l-am avut acum 5 ani cu el. Codin de la Alunu a luat galben în primele 15 minute, apoi, l-a înjurat tot meciul pe arbitru şi nu a fost eliminat. Dincă a tăcut mâlc mereu”, a comentat Daniel Dimulescu, de la CS Mădulari.
„În ceea ce-l priveşte pe observatorul Gigi Mosor, el nu a văzut nimic greşit la arbitri. Normal că se protejează între ei. Nici nu mă aşteptam la altceva! Asta e de când lumea în fotbalul nostru… Ar trebui să iasă la pensie şi să lase pe alţii cu poftă de muncă. Eu iau banii familiei, îi bag în fotbal şi ajung bătaia de joc a arbitrilor! Mai bine retrag echipa din competiţie şi îmi văd de treaba mea”, a mai adăugat Dimulescu.