Fotbal Județean

SCANDAL URIAŞ, după ce Vali Neacşu (FC Băbeni) a fost suspendat 16 etape!!! „Trebuia să ia cel mult 3. E UN ABUZ! AJF a greşit FLAGRANT!”

505Vizualizari

Vali Neacşu, fotbalist împrumutat de Minerul Costeşti la FC Băbeni (echipă pentru care a jucat în acest sezon de Superligă), a fost suspendat drastic de Comisia de Disciplină din cadrul AJF Vâlcea (16 etape), pentru că l-ar fi lovit involuntar cu mingea pe arbitrul Alin Olaru, în timpul unui meci din campionat. Oficialii celor două echipe (Costeşti şi Băbeni) au anunţat deja că vor contesta decizia Comisiei de Disciplină a AJF Vâlcea, din moment ce inclusiv centralul partidei a consemnat în raport că nu a fost lovit în mod intenţionat de jucătorul respectiv.

Marius Voican, sponsor Minerul Costeşti: „Alţi fotbalişti au bătut arbitri şi au primit sancţiuni mult-mult mai uşoare!”

„Vali Neacşu a luat cartonaş galben şi, de supărare, a dat cu piciorul în minge, iar aceasta a ricoşat dintr-un alt jucător în arbitru. Alin Olaru, pentru că a fost fair-play, a menţionat în raport exact ceea ce s-a întâmplat. Doar că, la Comisia de Disciplină, fapta sa a fost încadrată la violenţă extremă şi a luat 16 etape de suspendare şi 1000 lei amendă. Asta e violenţă??? Ştiu bine că alţi fotbalişti au bătut arbitri şi au primit sancţiuni mult-mult mai uşoare. E un ABUZ ceea ce s-a întâmplat, din punctul nostru de vedere! Regulamentul spune clar: pentru o astfel de faptă nesportivă, jucătorul ia 2-3 etape de suspendare… Nu poţi vorbi de violenţă în astfel de cazuri: nu a dat în arbitru cu pumnul, nu l-a agresat etc… Dau un exemplu pe care îl ştie toată lumea: „Maricanu”, de la FC Păuşeşti-Otăsău, i-a dat cap în gură arbitrului şi a fost suspendat 4 etape. Deci, despre ce vorbim? Sper să se rezolve urgent această problemă, pentru că, altfel, e GRAV… Vali Neacşu ia în calcul inclusiv să se lase de fotbal… Are doar 18 ani! Nu spune nimeni că nu trebuia sancţionat, dar asta trebuie să se întâmple aşa cum prevede regulamentul… Am vorbit cu cei de la FC Băbeni şi au început şi ei demersurile pentru a contesta această decizie aberantă…”, a menţionat Marius Voican, sponsorul echipei Minerul Costeşti, echipă care l-a împrumutat la FC Băbeni pe fotbalistul Valentin Neacşu.

1+
error: Continut protejat !!