Handbal

SCM Rm. Vâlcea a aflat când va juca meciul cu Rapid! Acesta a fost reprogramat tot între două partide cu Chambray Touraine şi Viborg, dar cele de pe teren propriu

674Vizualizari
SCM Rm. Vâlcea nu a mai disputat meciul cu Rapid Bucureşti, care era programat joi, 27 ianuarie, în deplasare, din pricină că mai multe jucătoare din lotul echipei din Sala Traian au fost depistate pozitiv la testul de Covid-19. Potrivit unor informaţii din spaţiul online, după descoperirea cazurilor, toată formaţia vâlceană se află în izolare în această perioadă, până zilele viitoare, când va urma retestarea.
Joi, 27 ianuarie, cam la ora când trebuia să aibă loc partida din Giuleşti, conducătorii de la SCM au aflat şi când se va juca derbiul cu Rapid Bucureşti. Astfel, de comun acord cu oficialii celor două grupări, FRH a reprogramat duelul pentru miercuri, 9 februarie, de la ora 18.00, TVR 1 urmând a-l transmite în direct.
Indiferent ce s-ar spune, pentru echipa vâlceană, meciul cu lidera Ligii Florilor vine într-un moment mai bun, între două jocuri pe teren propriu din Liga Europeană, cu Chambray Touraine (programat pentru sâmbătă, 5 februarie, ora 17.00) şi Viborg HK (de duminică, 13 februarie, ora 15.00). Adică, invers decât dacă partida din Sala „Rapid” ar fi avut loc săptămâna aceasta, când SCM se afla între două deplasări, în Franţa şi Danemarca.
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea