miercuri, ianuarie 19, 2022
Handbal

SCM Rm. Vâlcea a anunţat detaliile legate de accesul spectatorilor în Sala Traian pentru meciul cu Vaci NKSE, din week-end

111Vizualizari
Duminică, 16 ianuarie, de la ora 15.00, SCM Rm. Vâlcea o va înfrunta, pe teren propriu, Vaci NKSE, din Ungaria, în etapa a 2-a din Grupa D a Ligii Europene. Cum se cunoaşte, niciuna dintre cele două grupări care se vor duela în acest week-end, în Sala Traian, nu a jucat în runda inaugurală a competiţiei. Echipa noastră şi-a amânat meciul cu Viborg HK, din deplasare, iar formaţia din ţara vecină nu a mai zburat spre Franţa, pentru partida cu Chambray Touraine, după ce în taberele adverse s-au raportat mai multe cazuri de Covid-19.
În cursul zilei de joi, 13 ianuarie, oficialii de la SCM Rm. Vâlcea au postat, pe pagina de Facebook a clubului din Sala Traian, toate detaliile legate de accesul spectatorilor în Sala Traian. În acest sens, din pricină că, în Râmnic, rata de infectare cu Covid-19 a depăşit 1 la mie, publicul va putea intra la meci doar în limita a 30 % din capacitatea Polivalentei, cu respectarea restricţiilor sanitare în vigoare. Pentru un bilet, iubitorii handbalului vor trebui să plătească 30 de lei.
„MENȚIUNE: Pentru publicul spectator, partida se desfăşoară doar cu 30 % din capacitatea sălii.
Biletele pentru jocul din EHF European League, cu Vaci NKSE, se vor pune în vânzare începând de vineri, 14 ianuarie, în intervalul orar 12.00-17.00. În ziua de sâmbătă, 15 ianuarie, casa de bilete a Salii Traian va avea același program, în eventualitatea în care biletele nu vor fi epuizate.
30 de lei este costul unui bilet! O persoană poate achiziționa maximum trei bilete. Din cauza restricțiilor sanitare aflate în vigoare, numărul biletelor disponibil pentru vânzare va fi unul redus, prin urmare va sfătuim să vă achiziționați din timp tichetul de acces la eveniment”, a transmis SCM Rm. Vâlcea, pe reţeaua de socializare.