sâmbătă, septembrie 23, 2023
Fotbal Național

SCM Rm. Vâlcea a câştigat la limită cel de-al doilea duel judeţean din Liga a III-a şi continuă lupta pentru play-off

299Vizualizari
Vineri, 15 septembrie, în etapa a patra din Liga a III-a, a fost programat un nou duel între două echipe din Vâlcea. De această dată, a fost vorba de meciul dintre SCM Rm. Vâlcea şi Cozia Călimăneşti, practic, ultimele două campioane judeţene. Partida s-a desfăşurat la Rm. Vâlcea, pe stadionul din Zăvoi, şi s-a încheiat cu victoria la limită a „municipalilor”, cu scorul de 1-0. Unicul gol a fost marcat de Bogdan Geantă, în minutul 60, care a reluat spectaculos în plasă, din interiorul careului de 16 metri.
SCM Rm. Vâlcea a început meciul cu Cozia Călimăneşti cu următorii jucători: Gherguş – Georgescu, Bărbuţi, Ovidiu Popescu, Ghighilicea, Ionescu, Mario Diaconescu, Ceapă, Bogdan Geantă, Simeanu, Roşianu. Rezerve au fost Lungu – Orbişor, Cruceru, Turcu, Tilioiu, Ioan Săraru, Neacşu, Olaru, Lăzărescu.
În urma acestui rezultat, elevii lui Gabriel Mangalagiu au acumulat 6 puncte şi continuă lupta pentru calificare în play-off-ul Seriei 6, în prezent SCM fiind la egalitate cu Viitorul Dăeşti, pe locurile 4-5. În schimb, formaţia antrenată de Vasile Ilinca a coborât pe ultima poziţie în clasament, fiind singura cu doar 1 punct în cont după patru runde.
Sursă foto: Facebook Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea