Handbal

SCM Rm. Vâlcea a depăşit un nou obstacol la turneul din Sala Traian. Campioana României a câștigat Cupa Vâlcii

814Vizualizari

În această seară, SCM Rm. Vâlcea a câştigat şi cel de-al doilea meci din cadrul turneului amical pe care campioana României îl organizează în Sala Traian. Elevele lui Florentin Pera au învins echipa SCM Craiova, cu scorul de 25-22 (după 9-9, la pauză), la finele unui joc aprig disputat. Golurile formaţiei noastre au fost semnate de Marta Lopez Hererro (6), Asma El Ghaoui (4), Iryna Glibko (4), Mireya Gonzalez (4), Kristina Liscevic (3), Cristina Florica (2), Andreea Adespii (1) şi Mădălina Zamfirescu (1).
În prealabil, în cealaltă partidă din cea de-a doua etapă a competiţiei, HC Zalău a trecut mai mult decât surprinzător de Corona Brașov, cu 26-25 (după ce formația de sub Tâmpa a condus cu 16-12, la pauză).

Echipele SCM Craiova şi HC Zalău se vor înfrunta pentru locul 2

După prima zi a turneului, SCM Rm. Vâlcea e singura echipă care are punctaj maxim dintre toate cele patru participante. Mai mult decât atât, campioana României și-a adjudecat deja și locul 1 la această competiție, indiferent de ce va face în ultima rundă. Iar asta deoarece gruparea din Sala Traian le-a învins azi pe cele două echipe care o mai pot egala la puncte (Craiova și Zalău) la final, în fața cărora e avantajată de rezultatele directe.

Sâmbătă, de la ora 12.00, vâlcencele vor disputa ultimul meci al turneului, cu Corona Brașov

Ultimele confruntări de la Cupa Vâlcii vor avea loc sâmbătă, 3 august. De la ora 10.00, SCM Craiova va întâlni pe HC Zalău, iar de la 12.00, SCM Rm. Vâlcea se va duela cu Corona Braşov. Ulterior, de la ora 13.30, e programată festivitatea de premiere a competiţiei. Cu acest prilej, organizatorii vor oferi premii pentru toate echipele participante, în funcţie de locul ocupat la final. În plus, vor mai fi acordate câteva distincţii individuale, pentru cel mai bun portar, cea mai bună jucătoare şi pentru golghetera turneului.
Intrarea spectatorilor în Sala Traian, la această competiţie, este gratuită.

Cupa Vâlcii – Ediţia 2019

Rezultate / Vineri, 2 august:
SCM Rm. Vâlcea – HC Zalău 32-25 (13-13)
Corona Braşov – SCM Craiova 26-27 (13-18)
Corona Braşov – HC Zalău 25-26 (16-12)
SCM Rm. Vâlcea – SCM Craiova 25-22 (9-9)

Clasament (după două etape):

1. SCM Rm. Vâlcea – 6p. (golaveraj +10)
2. SCM Craiova – 3p. (golaveraj -2)
3. HC Zalău – 3 p. (golaveraj -6)
4. Corona Brașov – 0p. (golveraj -2)

Program / Sâmbătă, 3 august:
HC Zalău – SCM Craiova (Ora 10.00)
SCM Rm. Vâlcea – Corona Braşov (Ora 12.00)