Handbal

SCM Rm. Vâlcea a făcut deplasarea în Bănie cu doar 10 jucătoare de câmp. Bent Dahl nu poate conta pe aportul a patru piese grele

461Vizualizari
În această perioadă (4-6 august), SCM Rm. Vâlcea participă la competiţia amicală Cupa Craiovei. În condiţiile în care distanţa până în Bănie este una foarte mică, echipa din Sala Traian a plecat spre destinaţie chiar în dimineaţa zilei de joi, 4 august, iar după amiaza, de la ora 17.30, a înfruntat-o pe Rapid Bucureşti, în faţa căreia a pierdut cu 34-28.
Din păcate, deşi oficialii şi-ar fi dorit ca turneul din Bănie să fie abordat cu cel mai bun efectiv, SCM Rm. Vâlcea a făcut deplasarea la Cupa Craiovei cu un lot subţiat din punct de vedere numeric şi valoric. Astfel, potrivit informaţiilor de pe pagina de Facebook a clubului din Sala Traian, staff-ul tehnic condus de norvegianul Bent Dahl are la dispoziţie doar zece jucătoare de câmp şi trei portari. În acest sens, gruparea municipală nu poate conta pe serviciile a patru piese de bază.
„Pentru acest turneu, ne deplasăm cu un lot redus, format din 10 jucătoare de câmp şi 3 portari. 4 sportive au probleme medicale și nu pot participa la această acțiune a echipei: Iryna Glibko, Yevheniia Levchenko, Bobana Klikovac și Cristina Florică”, au transmis reprezentanţii clubului SCM Rm. Vâlcea, pe reţeaua de socializare.
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea