vineri, decembrie 1, 2023
Fotbal Național

SCM Rm. Vâlcea a pierdut din nou în deplasare, de această dată la Valea Ursului

1.4KVizualizari
SCM Rm. Vâlcea a fost prima reprezentantă a judeţului care a evoluat în acest week-end în Liga a III-a. Vineri, 22 septembrie, fotbaliştii antrenaţi de Gabriel Mangalagiu au jucat pe stadionul de la Valea Ursului, unde au înfruntat-o pe Unirea Bascov.
Din păcate, formaţia din Zăvoi s-a întors învinsă din deplasarea în Argeş, adversarii reuşind să se impună cu scorul de 2-0. Rezultatul final a fost stabilit încă din prima repriză, cele două goluri ale echipei pregătite de Marius Stoica fiind marcate de Alexandru Bodea (în minutul 29) şi de Alexandru Ionică (43).
SCM Rm. Vâlcea a început meciul de la Valea Ursului în următoarea alcătuire: Gherguş – Lăzărescu, Bărbuţi, Ov. Popescu, Ghighilicea, Ionescu, M. Diaconescu, Ceapă, B. Geantă, Simeanu, Bîrzan. Rezervele echipei din Zăvoi au fost Lungu – Orbişor, Abănăriţei, Turcu, Tilioiu, Traşcă, Neacşu, Olaru şi L. Săraru.
Aceasta e a doua înfrângere consecutivă în deplasare pentru „municipali”, după eşecul suferit în urmă cu două săptămâni în fieful liderei CSM Cetatea Tr. Măgurele, cu acelaşi scor (0-2). Formaţia antrenată de Gabriel Mangalagiu a rămas astfel cu 6 puncte în cont şi se află în afara locurilor care asigură calificarea în play-off-ul Seriei 6 din Liga a III-a.
Sursă foto: Facebook Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea