Handbal

SCM Rm. Vâlcea a „repatriat-o” pe Raluca Băcăoanu (33 de ani). „Sunt fericită că mă întorc la echipa mea de suflet!”

485Vizualizari
Astăzi, SCM Rm. Vâlcea a anunţat că a perfectat o nouă mutare pe piaţa transferurilor. Astfel, potrivit unei informaţii postată pe pagina de Facebook a clubului din Sala Traian, din viitorul sezon, antrenorul Bent Dahl o va avea la dispoziţie şi pe Raluca Băcăoanu (pivot, 33 de ani). Născută pe 2 mai 1989, la Constanţa, aceasta a mai evoluat la echipa vâlceană între anii 2017-2020, unde, pe lângă cele două trofee câştigate (titlul naţional şi Supercupa României), ea a cunoscut şi bucuria de a fi convocată de câteva ori la prima reprezentativă de senioare a ţării. Ulterior, Raluca Băcăoanu a mai trecut, pentru câte un sezon, pe la Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud şi Măgura Cisnădie. Tot pe un an a semnat şi acum cu SCM Rm. Vâlcea.
„Pivotul Raluca Băcăoanu se întoarce la Vâlcea! Raluca a câștigat alături de SCM Rm. Vâlcea titlul de campioană în 2019, dar și Supercupa României în 2018”, au dezvăluit oficialii clubului din Sala Traian, pe reţeaua de socializare.

Tot în spaţiul online a fost postată şi o scurtă declaraţie a handbalistei în vârstă de 33 de ani. „Sunt fericită că mă întorc la echipa mea de suflet. Îmi doresc să avem un an competițional foarte bun, atât în campionat cât și în Europa. Aștept cu nerăbdare reîntâlnirea cu fanii și sper să retrăiesc emoțiile din anii precedenți”, a declarat Raluca Băcăoanu.
Pe postul de pivot, SCM Rm. Vâlcea le mai are în lot pe tunisianca Asma Elghaoui (30 de ani) şi pe muntenegreanca Bobana Klikovac (care va mplini luna aceasta, pe 19 iulie, vârsta de 27 de ani). Altfel, de menţionat mai este faptul că, după legitimarea Ralucăi Băcăoanu, gruparea din Sala Traian se va baza pe 17 jucătoare în viitorul sezon.
Este de aşteptat ca până la startul campionatului, în perioada de pregătire, oficialii vâlceni să mai realizeze şi alte transferuri, posturile deficitare fiind cele de inter centru (conducător de joc) şi inter dreapta.

Lotul actual al echipei SCM Rm. Vâlcea:

• Portari: Daciana Hosu, Isabell Roch, Sara Rus
• Extreme stânga: Cristina Florică, Elin Hansson, Corina Lupei
• Interi stânga: Iryna Glibko, Jovana Kovacevic, Raluca Dăscălete
• Centri: Daniela de Jong, Mihaela Amalia Coman
• Interi dreapta: Daria Bucur
• Extreme dreapta: Asuki Fujita, Yevgenia Levchenko
• Pivoţi: Asma Elghaoui, Bobana Klikovac, Raluca Băcăoanu
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea