duminică, aprilie 14, 2024
Handbal

SCM Rm. Vâlcea a rezolvat problema locului 5 în Liga Florilor. Echipa din Sala Traian s-a distanţat la 9 puncte de principala rivală

156Vizualizari
După victoria de săptămâna trecută cu SCM „U” Craiova (36-21), SCM Rm. Vâlcea a rezolvat definitiv, dacă mai era vreun dubiu, problema clasării pe locul 5 în Liga Florilor. Formaţia din Sala Traian s-a distanţat acum la 9 „lungimi” de gruparea din Bănie, care rămâne principala rivală în lupta pentru ultima poziţie care ar putea asigura participarea în viitoarea ediţie a cupelor europene. În prezent, Vâlcea are 34 de puncte, iar Craiova – doar 25, handicap totuşi imposibil de recuperat în cele nouă runde care au mai rămas de disputat din campionatul actual.
Mai departe, elevele lui Bent Dahl se pot gândi chiar la locul 4 (pentru a fi sută la sută sigure de revenirea în cupele europene), dar, pentru ca visul să se îndeplinească, ar avea nevoie de un miracol. În acest moment, Dunărea Brăila are un avans de 6 puncte faţă de SCM Rm. Vâlcea, iar în plus va disputa şi pe teren propriu meciul direct cu echipa din Sala Traian, pe 11 mai, în etapa a 24-a. Ca să fim pozitivi, cum şi în handbal mingea e rotundă, orice se poate întâmpla până la final!
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea