SCM Rm. Vâlcea şi-a trecut în cont toate cele trei puncte puse în joc, în meciul cu HC Zalău, care a avut loc sâmbătă, 29 aprilie, în Sala Traian. „Municipalele” s-au impus cu scorul de 25-20 (după 15-10, la pauză) şi continuă lupta pentru locul 5 în Liga Florilor, care le asigură prezenţa în viitoarea ediţie a cupelor europene. Pentru vâlcene, acesta a fost penultimul joc de pe teren propriu din campionatul actual.
Diferenţa maximă din acest duel (cinci goluri) s-a consemnat atât la pauză, cât şi la final
Cu sabia lui Damocles deasupra capului, retrogradarea în Divizia A fiind din ce în ce mai probabilă, elevele lui Gheorghe Tadici au început meciul mai bine şi au condus cu 3-1 (în minutul 5). Ulterior, în minutele 7 şi 9, HC Zalău a avut câte 1 gol în plus (4-3, 5-4. SCM a întors însă foarte repede scorul în favoarea sa (7-5, în minutul 14), iar din acel moment s-a aflat permanent în avantaj pe tabela de marcaj. Diferenţa maximă din prima repriză a fost de cinci „lungimi” şi s-a consemnat chiar la sfârşitul celor 30 de minute de joc (15-10).
După pauză, handbalistele antrenate de norvegianul Bent Dahl le-au ţinut la distanţă pe adversare, având cel puţin trei goluri avans (15-12, 16-13, 19-16, 21-18). Vâlcencele nu au putut depăşi însă deloc ecartul consemnat şi în prima repriză (de cinci goluri), care s-a înregistrat de mai multe ori de-a lungul celui de-al doilea mitan (18-13, 19-14, 21-16, 23-18, 24-19) şi inclusiv la final (25-20).
În duelul din week-end, cele mai multe goluri pentru echipa vâlceană au fost înscrise de „stranierele” Iryna Glibko şi Asuka Fujita (ambele câte 6). În plus, pe lista marcatoarelor pentru SCM şi-au mai trecut numele Daria Bucur (4), Cristina Florică (2), Daniela de Jong (2), Asma Elghaoui (2), Bobana Klikovac (2) şi Elin Hansson (1).
Marţi, 21 ianuarie, de la ora 11.00, la sediul Federaţiei Române de Handbal, va avea loc tragerea la sorţi a...
Pentru îmbunătăţirea experienţei dvs. web, acest site foloseşte Cookies. Continuând să navigaţi pe acest site vă exprimaţi acordul asupra utilizării cookie-urilor.
Aflaţi mai multe