marți, aprilie 13, 2021
Handbal

SCM Rm. Vâlcea dispută un amical cu Dacia Mioveni, în Sala Traian

204Vizualizari

• meciul va avea loc marţi, 22 decembrie, de la ora 17.00

În această săptămână, jucătoarele de la SCM Rm. Vâlcea vor reveni pe teren pentru a disputa primul meci după întreruperea sezonului. Aşa cum se cunoaşte, toate echipele de club s-au aflat timp de peste o lună în vacanţă, din cauza turneului final al Campionatului European de handbal feminin din Danemarca.
Formaţia antrenată de Florentin Pera va încerca să reintre în ritmul competiţional obişnuit cu o partidă amicală împotriva grupării CS Dacia Mioveni 2012, nou-promovată în Liga Florilor.

Promo:

În acest sezon, SCM Rm. Vâlcea s-a duelat cu echipa argeşeană şi într-un meci oficial, care a avut loc pe 3 noiembrie, în cadrul turneului de la Sf. Gheorghe. Deşi nu s-a bazat pe multe dintre componentele de bază (nouă jucătoare au fost depistate cu Covid-19, iar două erau accidentate), trupa din Sala Traian s-a impus categoric atunci, cu scorul de 39-22 (după 23-12, la pauză). În aceste condiţii, Dacia Mioveni este partenera perfectă de antrenament pentru vâlcence, iar partida amicală din această săptămână are rolul de a regla lucrurile în angrenaj după pauza forţată.
Altfel, de menţionat mai este faptul că, dacă SCM Rm. Vâlcea n-a putut să se pregătească deloc în efectiv complet în ultima perioadă, din pricină că opt jucătoare au fost prezente la Euro 2020, formaţia argeşeană a efectuat luna aceasta un cantonament la Vatra Dornei, unde antrenorii Gheorghe Covaciu şi Daniel Gheorghe au încărcat la maximum bateriile jucătoarelor pe care le au la dispoziţie.