sâmbătă, aprilie 13, 2024
Fotbal Național

SCM Rm. Vâlcea, învinsă la limită de „satelitul” Universităţii Craiova. Săptămâna aceasta, „municipalii” vor disputa încă două amicale

106Vizualizari
La mijlocul săptămânii trecute, pe 21 februarie, SCM Rm. Vâlcea a disputat un nou meci amical. De această dată, fotbaliştii pregătiţi de Gabriel Mangalagiu au înfruntat-o pe CS „U” Craiova 2, partida fiind programată în Bănie, pe stadionul cu teren sintetic din cadrul Centrului Turistic pentru Agrement şi Sport Dolj. „Satelitul” grupării care activează la cel mai înalt nivel al fotbalului românesc a reuşit să se impună la limită, cu 3-2 (după 1-1, la pauză). Golurile formaţiei din Zăvoi au fost marcate de Sebastian Ivan (în minutul 26 şi de Bogdan Geantă (75), în timp ce, de partea cealaltă, CS „U” Craiova a punctat prin Eric Călugărescu (în minutele 17 şi 65) şi Robert Petculescu (53).
Săptămâna aceasta, pentru „municipalii” antrenaţi de Gabriel Mangalagiu vor urma încă două partide de pregătire, ambele în deplasare. Prima va avea loc miercuri, 28 februarie, de la ora 12.00, în compania echipei ARO Câmpulung, şi se va disputa pe stadionul din comuna Dragoslavele (Argeş). Ulterior, vineri, 1 martie, SCM Rm. Vâlcea se va duela şi cu AS Pucioasa, în fieful grupării din Dâmboviţa.
Sursă foto: Facebook Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea