Handbal

SCM Rm. Vâlcea îşi conturează lotul pentru sezonul viitor. Patru jucătoare şi-au prelungit contractele

619Vizualizari
În această perioadă, oficialii de la SCM Rm. Vâlcea conturează lotul pentru viitorul sezon competiţional. În urmă cu o săptămână, clubul din Sala Traian a anunţat că a transferat-o pe suedeza Nathalie Hagman (extremă dreapta, 31 de ani), care şi-a dat acordul pentru un contract valabil până în vara lui 2025.
Zilele acestea, gruparea „municipală” a oferit informaţii proaspete legate de componenţa lotului, dar de altă natură. Astfel, SCM Rm. Vâlcea a dezvăluit că patru handbaliste din formaţia actuală vor evolua în Sala Traian şi mai departe. Astfel, Daciana Hosu (portar, 25 de ani) şi ucraineanca Iryna Glibko (inter stânga, care va împlini 33 de ani în curând, pe 18 februarie) şi-au prelungit contractele pe încă un sezon. În schimb, Asma Elghaoui (pivot, 31 de ani) şi Cristina Florică (extremă stânga, 30 de ani) vor continua la SCM încă doi ani, ultima fiind chiar căpitanul echipei.
„Prelungiri de contract! Vești bune! Ira, Daci, Cris și Asma vor continua la Râmnicu Vâlcea. Faptul că sportivele consacrate ale formației aleg să continue alături de noi nu poate decât să ne bucure și să ne reconfirme un aspect foarte important, anume că la echipă este un mediu profesionist și propice performanței”, au transmis reprezentanţii SCM Rm. Vâlcea, pe pagina de Facebook a clubului din Sala Traian.
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea