miercuri, ianuarie 19, 2022
Handbal

SCM Rm. Vâlcea le-a predat o lecţie de handbal „studentelor” de la CSU Ştiinţa Bucureşti. Elevele lui Bent Dahl, cea mai clară victorie în Liga Florilor

67Vizualizari
Miercuri după amiază, SCM Rm. Vâlcea a înfruntat-o pe CSU Ştiinţa Bucureşti, într-un meci care s-a disputat în Sala „Rapid”, din Capitală. Partida a contat pentru etapa a 11-a a Ligii Florilor şi a avut loc în devans, deoarece, la finele săptămânii, „municipalele” se vor duela cu Vaci NKSE, în Liga Europeană. Aşa cum era de aşteptat, elevele lui Bent Dahl şi-au etalat din plin valoarea în faţa nou-promovatei şi şi-au trecut în cont toate cele trei puncte puse în joc, chiar şi fără să se întrebuinţeze prea mult. Formaţia din Sala Traian s-a impus cu 36-23 (după 18-10, la pauză), aceasta fiind cea mai clară victorie repurtată de SCM Rm. Vâlcea în actualul sezon.
Aşa cum o arată şi rezultatul final, meciul din Capitală a fost unul fără istoric, chiar dacă „studentele” au avut 2-0 în minutul 2. Vâlcencele au întors însă repede scorul în favoarea lor, cu patru goluri marcate de Asma Elghaoui şi unul de Kristina Liscevic (5-2, în minutul 7). Din acel moment, partida nu a mai fost decât o simplă formalitate pentru echipa din Sala Traian, care a zburdat liniştită spre un succes normal.
În acest duel, golurile echipei vâlcene au fost marcate de Asma Elghaoui (8), Yevgenia Levchenko (5), Corina Lupei (5), Bobana Klikovac (4), Kristina Liscevic (4), Iryna Glibko (4), Daria Bucur (2), Zeljka Nikolic (1), Dana Marin (1) şi Mireya Gonzalez Alvarez (1).
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea