luni, decembrie 6, 2021
Handbal

SCM Rm. Vâlcea pleacă în cantonament la Cheile Grădiştei. Stagiul de pregătire va avea loc în perioada 15-23 iulie

187Vizualizari
SCM Rm. Vâlcea s-a reunit miercuri, 7 iulie, iar timp de o săptămână handbalistele antrenate de Goran Kurtes şi Mia Rădoi se pregătesc în oraş, atât în Sala Traian, cât şi la Stadionul „Municipale”. Zilele trecute, clubul vâlcean a anunţat, pe pagina oficială de Facebook, programul pentru luna iulie. Astfel, jucătoarele de la SCM vor mai rămâne în Râmnic până pe 15 iulie, când vor pleca în obişnuitul stagiu centralizat de pregătire.
Şi în 2021, cantonamentul va avea loc, ca de obicei, la Fundata – Cheile Grădiştei, şi va dura până pe 23 iulie, aceasta fiind data de întoarcere. În perioada 24-31 iulie, vâlcencele îşi vor continua antrenamentele în Râmnic, iar în ultimele două zile din această lună vor disputa şi primele două partide de pregătire. Vineri, 30 iulie, „municipalele” o vor întâlni pe Dacia Mioveni 2012, iar sâmbătă, 31 iulie, se vor duela cu nou-promovata CSU Ştiinţa Bucureşti.
În ceea ce priveşte luna august, aşa cum ziarul „Tribuna Vâlceană” a informat săptămâna trecută, primul amical al echipei pregătite de sârbul Goran Kurtes va fi cu CSM Slatina. Partida cu gruparea antrenată de Victorina Bora va avea loc sâmbătă, 7 august. SCM va merge apoi la un turneu la Zalău (12-13 august), unde, în afara echipei locale, pregătită de Gheorghe Tadici, le va mai înfrunta pe Minaur Baia Mare (vicecampioana ţării) şi, din nou, pe CSM Slatina. Ulterior, pe 19-20 august, va avea loc Cupa Vâlcii, în Sala Traian, unde vor mai fi prezente HC Zalău, SCM Gloria Buzău şi Dacia Mioveni 2012.
Ambele turnee la care SCM Rm. Vâlcea va participa se vor disputa după sistemul fiecare cu fiecare.
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea