Handbal

SCM Rm. Vâlcea prinde viteză! Luni, 1 august, elevele lui Bent Dahl au învins-o fără emoţii pe CSM Tg. Jiu

280Vizualizari
Luni, 1 august, SCM Rm. Vâlcea a disputat cel de-al doilea meci amical din perioada de pregătire de vară. Şi de această dată, partida a avut loc tot în Sala Traian, dar adversarele elevelor lui Bent Dahl au fost handbalistele de la CSM Tg. Jiu, echipă nou-promovată în Liga Florilor.
Gruparea gorjeană a produs o surpriză de proporţii săptămâna trecută, mai precis vineri, 29 iulie, prin victoria pe care a obţinut-o în fieful formaţiei SCM Craiova (25-23). În prealabil, în primul meci din această „dublă” amicală, disputat luni, 25 iulie, echipa pregătită de Bogdan Burcea a câştigat la limită la Tg. Jiu (34-33). Aşa cum se ştie, între cele două dueluri, jucătoarele din Bănie au pierdut la limită în Sala Traian, cu SCM Rm. Vâlcea (28-29).
CSM Tg. Jiu nu a mai repetat însă rezultatul bun şi în partida cu SCM Rm. Vâlcea, fiind învinsă cu scorul de 39-32 (după 21-16, la pauză). În acest duel, cele mai multe goluri pentru trupa antrenată de norvegianul Bent Dahl au fost semnate de trei jucătoare: Asma Elghaoui, Asuki Fujita şi Iryna Glibko (toate înscriind câte 7 „boabe”). Pe lista marcatoarelor din tabăra noastră şi-au mai trecut numele Corina Lupei (4 goluri), Elin Hansson (3), Yevgenia Levchenko (3), Daria Bucur (3), Jovana Kovacevic (3), Amalia Coman (1) şi Daniela de Jong (1).
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea