miercuri, martie 3, 2021
Handbal

SCM Rm. Vâlcea se reuneşte de Ziua Statelor Unite ale Americii

190Vizualizari

Staff-ul tehnic de la SCM Rm. Vâlcea a stabilit data exactă la care jucătoarele îşi vor relua pregătirile pentru viitorul sezon competiţional. Potrivit afirmaţiilor antrenorului Florentin Pera, campioanele en-titre se vor reuni în noua formulă chiar de Ziua Statelor Unite ale Americii, adică pe 4 iulie, la Sala Traian. A doua zi, vâlcencele vor efectua vizita medicală, vor da testele fizice, iar până pe 10 iulie vor trece printr-o perioadă de reacomodare la efort.

Lotul campioanei pentru viitorul sezon cuprinde 18 jucătoare

La reunirea din 4 iulie, nu vor fi prezente toate jucătoarele din lotul de 18 pe care SCM Rm. Vâlcea se va baza în viitorul sezon competiţional. În acest sens, va fi vorba de două absenţe sigure pe care staff-ul tehnic le-a anunţat deja. Astfel, va lipsi motivat portăriţa Diana Ciucă, plecată cu naţionala României la turneul final al Campionatului European Under 19, care va avea loc în perioada 11-21 iulie, în Ungaria. Tot din această cauză, va absenta şi o persoană din staff-ul tehnic al SCM-ului, în speţă, antrenoarea cu portarii, Ildiko Kerekes Barbu, care va fi, de asemenea, la lotul naţional Under 19.

Diana Ciucă şi Samara da Silva Vieira vor absenta de la reunire

Pe de altă parte, nici interul stânga Samara Da Silva Vieira nu va fi prezentă la Vâlcea la reluarea pregătirilor, deoarece a fost selecţionată, din nou, în naţionala ţării sale, Brazilia, care va participa, în perioada 26 iulie – 11 august, la Jocurile Panamericane care vor avea loc în Peru.