Handbal

SCM Rm. Vâlcea, victorie spectaculoasă în faţa vicecampioanei Ungariei, Ferencvaros Budapesta

640Vizualizari

SCM Rm. Vâlcea a câştigat la limită meciul amical pe care l-a disputat în această seară, la Sânnicolau Mare, în compania vicecampioanei Ungariei, Ferencvaros Budapesta. Jucătoarele pregătite de Florentin Pera s-au impus cu scorul de 33-32 (după ce adversarele au condus însă cu 16-15, la pauză). „Municipalele” au marcat goluri victoriei chiar în ultima secundă a meciului, dintr-o lovitură de la 7 metri transformată de noua achiziţie, daneza Ann Grete Norgaard. Lovitura de pedeapsă a fost obţinută de Cristina Florică.
În acest duel, cele mai multe goluri pentru formaţia vâlceană le-au înscris Asma El Ghaoui (8) şi Iryna Glibko (7). În plus, pe lista marcatoarelor pentru SCM şi-au mai trecut numele Ann Grete Norgaard (5 goluri), Marta Lopez Herrero (5), Mădălina Zamfirescu (3), Mireya Gonzalez (3), Cristina Florica (1) şi Kristina Liscevic (1).

Sâmbătă, 17 august, vâlcencele vor disputa două meciuri la Bekescsaba, la Aegon Kupa

După amicalul cu Ferencvaros Budapesta, „municipalele” vor trece graniţa, în Ungaria, pentru a participa la un interesant turneu de pregătire, care va avea loc la Bekescsaba. Este vorba de Aegon Kupa, un „triunghiular” la care, pe lângă formaţia organizatoare a competiţiei, ELORE, va mai fi prezentă şi campioana Serbiei, ZORK Jagodina. SCM le va înfrunta pe ambele în cursul zilei de sâmbătă, 17 august. Prima partidă va fi cea cu formaţia din Bekescsaba (de la 12.00, ora României), a doua – cu deţinătoarea titlului din ţara vecină – urmând a avea loc de la 19.00.
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea