marți, martie 2, 2021
Handbal

SCM va disputa următorul meci în Liga Florilor pe 25 februarie, în Sala Traian, cu „U” Cluj

196Vizualizari

Niciun meci nu seamănă cu altul, se spune în sport, în general. Astfel, după ce a triumfat la 10 şi 11 goluri în precedentele două partide cu Măgura Cisnădie din acest sezon, SCM a capotat ruşinos în cel de-al treilea joc cu formaţia sibiană (22-25). În partida din week-end-ul trecut, jucătoarele vâlcene au irosit cu nonşalanţă toate oportunităţile pe care le-au avut pentru a învinge.

Veşti nu tocmai bune vin dinspre Bucureşti: CSM l-a readus pe Per Johannson

Eşecul nescontat de la Cisnădie periclitează total şansele campioanei României de a mai câştiga, din nou, trofeul suprem la finele sezonului. Pentru a termina pe primul loc, SCM mai are doar o singură şansă: să facă un meci mare, pe 11 martie, în deplasare, cu rivala CSM Bucureşti. În cazul în care elevele lui Florentin Pera vor pierde derbiul care va avea loc peste trei săptămâni, titlul naţional va lua drumul Capitalei. Formaţia bucureşteană şi-a întărit săptămâna trecută staff-ul tehnic, prin cooptarea ca antrenor secund a suedezului Per Johannson, care îi va da o mână de ajutor lui Adrian Vasile. Cei doi colaborează şi la naţionala Muntenegrului, unde rolurile sunt inversate, scandinavul fiind principal.

Vâlcea a rămas lideră pentru că are un gol în plus la golaveraj peste marea sa rivală

După primele 16 etape, SCM Rm. Vâlcea şi CSM Bucureşti se află la egalitate de puncte în fruntea Ligii Florilor, fiecare având câte 37. Echipa antrenată de Florentin Pera a rămas însă lideră graţie faptului că are un gol în plus la golaveraj peste rivala sa (+71, faţă de +70). Până la „finala campionatului”, formaţia vâlceană mai are de jucat încă un meci în Liga Florilor. Este vorba de partida cu „U” Cluj, de pe teren propriu, din Sala Traian, care ar trebui să aibă loc marţi, 25 februarie, de la ora 18.00, aşa cum apare şi pe site-ul oficial al FRH.