Diverse

Școala “Mihai Eminescu” a organizat cel mai amplu concurs de matematică din Vâlcea. Aproximativ 500 de elevi au concurat la “Fii de 10!”

897Vizualizari

Sâmbătă, Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” (Nr. 10), din Rm. Vâlcea, a organizat cel mai amplu concurs de matematică din județul nostru, care a strâns aproximativ 500 de elevi de clasele I-IV, de la 26 de unități de învățământ. Subiectele redactate de cadrele didactice au avut un grad ridicat de dificultate, tocmai pentru a-i antrena cât mai mult pe micii școlari. Au participat elevi din Rm. Vâlcea, Drăgășani, Olănești, Ionești, Otăsău, Bălcești și multe alte localități.

Le mulțumesc din suflet cadrelor didactice implicate în organizarea acestui eveniment de anvergură, copiilor participanți și, bineînțeles, părinților care îi susțin pe cei mici să-și îndeplinească visurile. Ideea organizării concursului “Fii de 10” a aparținut colegilor mei, pe care îi felicit din plin pentru ceea ce au reușit. Bineînțeles, concursul se va organiza și anul viitor, când suntem convinși că vom avea parte tot de o prezență cel puțin la fel de numeroasă. În următoarea perioadă, vom organiza și alte competiții, cu teme diferite. Mulțumim companiei Boromir, care a oferit croissante tuturor participanților, dar și firmelor Arbusto, Nurvil, precum și Asociației „Școlărei și scolărițe”! An de an, elevii de la școala noastră s-au remarcat la toate concursurile județene și naționale la care au participat. Avem 4 olimpici naționali, iar asta înseamnă că există o calitate ridicată în ceea ce privește actul educațional. Meritul aparține colegilor noștri și, bineînțeles, elevilor…”, a precizat Ovidiu Popa, directorul Școlii “Mihai Eminescu” – Rm. Vâlcea.