vineri, aprilie 16, 2021
Fotbal Județean

Se desființează una dintre cele mai experimentate echipe din fotbalul județean

1.29KVizualizari
Lucian Briceag (proprietarul firmei Natema Plast) a anunțat că va depune cerere la Asociația Județeană de Fotbal pentru dezafilierea echipei Viitorul Valea Mare, pe care a susținut-o ani buni, timp în care a activat și în prima ligă județeană. Acesta a precizat că decizia în cauză a fost luată ca urmare a lipsei de colaborare cu noua conducere a Primăriei Valea Mare, care ar fi „total dezinteresată de fenomenul sportiv”.

„Nu mai are rost să mă zbat aiurea singur, fără nicio susținere. Din vară, voi avea doar calitatea de jucător, poate la o echipă de lângă Râmnic. M -am zbătut ani buni să fac o echipă competitivă la Valea Mare, cu un buget minim. Am jucat în Liga a IV-a, am câștigat mai multe titluri județene. Am reprezentat mereu cu cinste localitatea în fotbalul județean. Decizia este definitivă, de vreme ce nu există niciun interes al autorităților cu privire la acest sport”, a mărturisit Lucian Briceag.

Pe 27 septembrie, tatăl său, Constantin Briceag, a pierdut alegerile pentru un nou mandat de primar la Valea Mare. În perioada în care a condus localitatea, social-democratul a construit unul dintre cele mai moderne stadioane din județ și s-a implicat constant în dezvoltarea sportului local.