Administrație

Se toarnă primul strat de asfalt pe DJ Berislăvești. „Va fi unul dintre cele mai frumoase drumuri turistice din Vâlcea!”

444Vizualizari
După ce s-a turnat primul strat de asfalt în zona Jiblea și pe raza comunei Sălătrucel, astăzi, a început asfaltarea și pe sector Berislăvești. Totodată, se lucrează la toate cele cinci poduri, prevăzute a se reabilita prin proiect, și se amenajează rigole, podețe și accese către proprietăți pe toată lungimea drumului. Modernizarea DJ 703 G, drum care pornește din Jiblea, traversează comunele Sălătrucel și Berislăvești și ajunge la Șuici (județul Argeș), este o investiție realizată de CJ Vâlcea, cu fonduri europene.

„Va fi unul dintre cele mai frumoase drumuri turistice din Vâlcea. Am început asfaltarea pe tronsonul Berislăvești, dar, între timp, se amenajează și podețele și trotuarele de pe întreg drumul județean”, a precizat Constantin Rădulescu, care, de curând, a anunțat că, în următorii 4 ani, vrea să ajungă la 1000 de kilometri de drumuri modernizate.

Primarul din Berislăvești, Nicolae Popescu, a mulțumit conducerii CJV pentru această investiție care va aduce un plus valoare pentru toată zona de nord a județului.