Fotbal Național

Sebastian Preda, „dublă” la prima apariţie pentru Flacăra Horezu. Adi Popa: „E un jucător de calitate!”

1.22KVizualizari

Sebastian Preda a avut un debut de senzaţie în tricoul echipei Flacăra Horezu! Tânărul fotbalist transferat de la Şcoala „Gică Popescu” Craiova a izbutit să înscrie de două ori în prima partidă amicală a „olarilor” din această vară, care a avut loc miercuri, 17 iulie, la Stroeşti, împotriva noii formaţii locale. Adi Popa & Co. s-au impus cu scorul de 5-0, iar Preda şi-a respectat din plin renumele de „goleador”, pe care l-a avut în Bănie, unde a marcat aproape 200 de goluri la nivel de juniori.
Pentru evoluţia sa, noua achiziţie a echipei din Treapt a fost lăudat de antrenorul-jucător Adi Popa. „Sebi Preda e un jucător tânăr şi de calitate, care cred că se va integra foarte bine în grupul nostru. Sper să aibă evoluţii cât mai bune în continuare şi să ajute echipa. Nu vrem să punem presiune pe el de la început, ci vrem să facă paşii corecţi, pentru că are toată cariera de fotbalist înainte!”, a spus Adi Popa.

Noua achiziţie trebuie să suplinească plecarea golgheterului Alex Cioablă

Sebastian Preda (care e născut în anul 2000) are o sarcină oarecum „ingrată” la Flacăra Horezu, deoarece trebuie să suplinească plecarea lui Alex Cioablă, golgheterul echipei din sezonul trecut, care a ales să-şi continue cariera la nivel superior, în Liga a II-a. Aşa cum se cunoaşte, cel mai prolific jucător din Treapt din sezonul trecut (când a înscris 9 goluri în total) a semnat pentru CSM Şcolar Reşiţa din această vară, nou-promovată în cel de-al doilea eşalon fotbalistic.