duminică, mai 9, 2021
Fotbal Național

Senegalezul Mansour Gueye, cel mai prolific jucător din Treapt, în turul Ligii a III-a

285Vizualizari

• în cele 15 etape, 10 fotbalişti au apărut pe lista marcatorilor pentru Flacăra Horezu

În turul Ligii a III-a, Flacăra Horezu a marcat doar de 19 ori, iar din acest punct de vedere ocupă abia locul 9 în rândul echipelor din Seria a IV-a. Cele 19 goluri au fost marcate de un număr de 10 jucători din Treapt. Golgheterul formaţiei vâlcene a fost senegalezul Mansour Gueye, cu 7 goluri. Pe locul 2, la mare distanţă, vine chiar antrenorul-principal-jucător al echipei horezene, Adrian Popa (cu trei goluri), pe care le-a reuşit în etapele a 13-a şi a 15-a, când a adus şase puncte de „aur” pentru gruparea din oraşul administrat de Nicolae Sărdărescu, în meciurile cu CS Comunal Dumbrăviţa (2-1) şi Viitorul Dăeşti (2-1), ambele jucate în Treapt.
Altfel, pe locul 3 se situează tânărul Sebastian Preda, care a punctat de două ori. În plus, lista marcatorilor echipei din Treapt mai cuprinde alţi 7 jucători cu câte un gol fiecare. Practic, din lotul pe care Flacăra Horezu s-a bazat în tur, în afara celor trei portari (Robert Popa, Denis Vlădoi şi Dragoş Constantinescu), doar Ştefănel Covalschi (ajuns între timp la Viitorul Dăeşti), Emilian Bârziche, Vlăduţ Bălan, Răzvan Olteanu şi Ştefan Chelcea nu au punctat în cele 15 etape.
În încheiere, de menţionat este şi faptul că printre cei care au înscris măcar o dată pentru echipa din Treapt se numără şi nigerianul Samson Nwabueze. Acesta s-a transferat în iarnă la Turris-Oltul Tr. Măgurele, în Liga a II-a.

Topul golgheterilor echipei Flacăra Horezu în turul Ligii a III-a (19 goluri – în 15 etape):

• 7 goluri – Mansour Gueye
• 3 goluri – Adrian Popa
• 2 goluri – Sebastian Preda
• 1 gol – Ciprian Dinu, Samson Nwabueze, Gabriel Precup, Cristian Munteanu, Ionuţ Simeanu, Adrian Stănică, Radu Georgescu