duminică, decembrie 5, 2021
Fotbal Național

Sergiu Holtei (Minerul Costești): Fotbaliștii vor primi cele trei salarii restante. Realitatea este următoarea: Fără Marius Vlădoi și Larry Nicolaescu, echipa s-ar fi desființat!

534Vizualizari
Marius Vlădoi și Laurențiu Nicolaescu au făcut un efort fantastic ca Minerul Costești să se înscrie în noul sezon de Liga a III-a. Pe lângă deplasările la FRF, privind depunerea documentațiilor necesare și realizarea transferurilor, cei doi au reușit să convingă mulţi jucători să nu părăsească echipa, chiar dacă au trecut prin momente financiare grele.
„Le mulțumesc public lui Marius Vlădoi și Laurențiu Nicolaescu, pentru toate eforturile deosebite pe care le-au făcut în această perioadă. Sincer, fără ei, echipa poate că s-ar fi desființat! Zilele acestea, jucătorii vor primi și cele trei salarii restante. Adică, vor avea banii la zi. A fost o perioadă deosebit de grea. Am tot alergat după sponsori. Doar că ceea ce s-a întâmplat cu marile firme anul acesta, parcă nu s-a mai întâmplat niciodată. Vorbisem cu managerul unei companii mari să ne ajute financiar, dar, în cele din urmă, și-a redus numărul de angajați la mai puțin de jumătate. Am semnat deja un contract de sponsorizare, dar până ce nu văd banii, nu vreau să mai vorbesc. În plus, Primăria Costești, la fel ca multe altele din țară, traversează o perioadă grea și nu își permite să ne ajute mai mult”, a explicat Sergiu Holtei, președintele clubului Minerul Costești.