luni, ianuarie 18, 2021
Politică

Și Dacian Cioloș îl susține pe Cătălin Stănică (USR) la funcția de primar la Mihăești

1.3KVizualizari
Cătălin Stănică (USR) este unul dintre cei mai promițători tineri candidați din Vâlcea la funcția de primar, fiind foarte iubit de comunitatea din Mihăești. Recent, filiala Plus Vâlcea, partid condus la nivel național de fostul premier Dacian Cioloș, a anunțat că îl va susține în competiția electorală, care, cel mai probabil, se va desfășura la toamnă.

„Le mulțumesc celor de la PLUS că mă vor susține în competiția pentru funcția de primar la Mihăești. Împreună cu staff-ul de la USR, putem realiza multe obiective pentru comunitatea noastră. Este vorba de introducerea rețelei de canalizare, extinderea rețelei de gaze naturale, șanțuri betonate, asfalt, iluminatul public – pentru toți locuitorii din Mihăești. De asemenea, trebuie să rezolvăm problema câinilor maidanezi. Eu sunt aproape de comunitatea mea, mai ales că trece printr-o perioadă foarte grea, în care mai toți au suferit pagube mari cauzate de grindina de miercuri seara. Voi merge prin localitate, să aflu problemele tuturor și să găsim cumva soluții”, a spus Cătălin Stănică.

Andrei Gheorghiu – președinte USR Vâlcea: „Îl susțin pe Cătălin Stănică, pentru că are experiență în administrație, își dorește bunăstarea locuitorilor, iar comuna Mihăești să prospere. Schimbarea în bine vine de la oamenii noi în politică, de la cetățenii simpli, dar cu voință politică, profesionalism, proiecte serioase, sustenabile, susținute de echipe de experți de la nivel local până la nivel european”.
Constantin Ene – președinte PLUS Vâlcea: „Echipele județene USR Vâlcea și PLUS Vâlcea au dat un semnal de unitate prin semnarea protocolului de alianță politică locală. Alianța USR PLUS Vâlcea va acționa ca un singur partid. Am înțeles dorința celor de la Mihăești care ne susțin, împreună suntem mai puternici și doar așa putem câștiga alegerile locale”.