sâmbătă, februarie 27, 2021
Administrație

Şi elevii din Stroeşti au fost vizitaţi de Moş Crăciun

88Vizualizari
Primarul Toma Ciolacu a făcut eforturi ca, şi în acest an, să le ofere cadouri copiilor din comuna Stroeşti. Potrivit alesului PNL, în total, 221 de elevi, din clasele 0-8 şi preşcolari, au fost vizitaţi săptămâna trecută de Moş Crăciun.
„E un lucru frumos ca toţi cei mici să primească daruri cu prilejul sărbătorilor de iarnă, să simtă magia Crăciunului, în această perioadă atât de grea. Cadourile au fost oferite respectând toate măsurile de distanţare socială impuse de autorităţi”, a precizat Toma Ciolacu.
„În ceea ce priveşte şcoala online, din discuţiile pe care le-am avut cu cadrele didactice şi cu părinţii, elevii din Stroeşti nu s-au plâns că n-au cum să urmeze cursurile în această perioadă de pandemie. Nu dispun toţi de tablete, dar, oricum, fiecare familie din localitate deţine măcar câte un telefon. Iar acum acestea au funcţii mai bune decât tabletele, orele şcolare online s-au putut desfăşura fără probleme. În plus, nici nu am auzit pe nimeni să se plângă că nu are acces la Internet, reţeaua funcţionează foarte bine în toată localitatea”, a adăugat primarul PNL din Stroeşti, Toma Ciolacu.