luni, iunie 24, 2024
Fotbal Național

Situaţie EXPLOZIVĂ la Flacăra Horezu! Consilierii PNL şi PER au blocat finanţarea echipei. Sărdărescu caută urgent soluţii pentru a evita un DEZASTRU!

1.83KVizualizari

Flacăra Horezu, unul dintre cele mai apreciate şi mai bine cotate cluburi din Liga a III-a, se află foarte aproape de un DEZASTRU!!! Echipa antrenată de Adrian Popa, Cristian Munteanu şi Marian Deaconescu riscă să piardă finanţarea Primăriei, deoarece consilierii locali ai PNL şi PER au refuzat să mai aprobe noi fonduri privind buna desfăşurare a activităţii în Liga a III-a. Contactat telefonic, primarul Nicolae Sărdărescu a precizat că va căuta urgent soluţii pentru evitarea acestei situaţii grave.

La ultima şedinţă a Consiliului Local, 10 consilieri din 15 nu au aprobat noi fonduri pentru echipă

„Este păcat să spui, dintr-o dată, stop fotbalului din Horezu, în condiţiile în care avem una dintre cele mai frumoase echipe de la acest nivel, pentru care ne-am zbătut enorm să o facem. Din păcate, la ultima şedinţă a Consiliului Local, 10 consilieri din 15 nu au aprobat noi fonduri pentru echipă. Spre dezamăgirea mea, inclusiv consilierul PSD Ion Nistor, adică cel care trebuia să mă susţină, nu a făcut-o. Miercurea aceasta, va fi o nouă şedinţă a CL, pentru că nu vreau să las fotbalul să moară. Primăria nu are deloc probleme financiare, ca să spunem că de aceea nu mai dăm bani fotbalului. Nu pot înţelege logica lor! Vin persoane chiar şi din Râmnic să ne susţină la meciurile de pe teren propriu. Am fost felicitaţi de toată lumea pentru că am readus fotbalul vâlcean la un nivel înalt. Mereu, stadionul din Treapt e plin! Lumea vorbeşte mereu frumos despre Flacăra, echipa e o mândrie a oraşului!”, a subliniat Nicolae Sărdărescu.