miercuri, februarie 24, 2021
Fotbal Județean

ȘOC! FRF nu a lăsat Minerul Costești să meargă la baraj. Peștereanu se retrage din fotbal!

1.07KVizualizari
Minerul Costești nu a obținut dreptul de a juca barajul pentru Liga a III-a, programat azi, lângă Pitești, deoarece Federația nu a recunoscut testele COVID-19 făcute de fotbaliştii antrenaţi de „Ţeţe” Vlădoi. Din câte se pare, doar anumite clinici erau acreditate, o mare prostie de altfel, aşa că vâlcenii nu vor mai face deplasarea la Valea Ursului.
În faţa echipei Petrolul Potcoava, din judeţul Olt, Minerul Costești avea prima șansă de promovare în Liga a III-a, nivel la care Vâlcea putea avea trei participante din următorul sezon. „Este o rușine fără margini din partea FRF. Ne-a distrus! Nu este deloc normal asta!”, a răbufnit primarul din Costești, Toma Peștereanu. Acesta a anunțat că este foarte scârbit de decizie și se va retrage definitiv din fotbal.
După ce va pierde meciul din această după amiază cu un scor de forfait, deci va figura că a încheiat mini-grupele de baraj cu zero puncte şi un golaveraj de 0-3, campioana Superligii are şanse minime de a se număra printre formaţiile de pe locul 2 care vor fi invitate să joace în ultimul eşalon naţional. Nicio echipă de pe poziţia secundă nu va termina „triunghiularele” fără niciun punct în cont, aşa că Minerul Costeşti va fi ultima pe lista pretendentelor!