Fotbal Județean

Sorin Niță (Alutus Sălătrucel): I-am rugat pe colegii mei să se vaccineze, că poate așa avem șanse mai mari să jucăm din nou fotbal în mod oficial

1.24KVizualizari
Alutus Sălătrucel și-a programat următorul meci amical peste două săptămâni, cu Viitorul Păusești Măglași. Sorin Niță, oficialul echipei din comuna administrată de primarul Dorel Ancuţa, ne-a precizat că partidele precedente, cu Păușești Măglași, Brezoi și Vlădești, au fost unele de calitate, cu multe goluri marcate.

„Din ce am discutat cu domnul primar al comunei, în perioada următoare, vor fi realizate câteva investiții importante la terenul de fotbal, iar aici mă refer, în special, la cilindrarea suprafeței de joc. În ceea ce privește lotul, acesta va rămâne același, pentru că nu are rost să facem noi transferuri, de vreme ce sunt șanse mici să jucăm în campionat. Sincer, nu știm dacă vom evolua în competiţii din această toamnă. Fac mereu apel către colegii mei să se vaccineze, pentru că poate așa avem șanse mai mari să participăm în campionat”, a precizat Sorin Niță, oficial la Alutus Sălătrucel.