sâmbătă, februarie 27, 2021
Fotbal Județean

Sorin Tită (Măgura Slătioara) va fi ajutorul lui Comănescu pentru Liga a V-a

303Vizualizari

* acesta a fost propus de Nicon Deaconeasa, de la CSC Orleşti 2

Săptămâna trecută, şi conducătorii echipelor de Liga a V-a şi-au ales reprezentantul în Comitetul Executiv al AJF Vâlcea. În condiţiile în care Florin Dinucu (cel care a făcut parte din echipa lui Adrian Comănescu încă din perioada de campanie) nu a putut să-şi rezolve la timp actele pentru a face parte din structura de conducere a echipei Viitorul Voiceşti, acesta nu a mai putut candida. Astfel, delegaţii n-au mai avut pe listă decât un pretendent pentru funcţia din CEx: Sorin Tită (de la Măgura Slătioara).
Interesant este faptul că, la fel cum s-a întâmplat şi la Adunarea Generală din 24 mai, nici joia trecută alegerile pentru reprezentantul Ligii a V-a nu au putut avea loc imediat, lipsa cvorumului dându-i, din nou, bătăi de cap lui Comănescu. Noul preşedinte a amânat însă scrutinul până ce au mai venit încă trei delegaţi la şedinţă.

Florin Dinucu a solicitat clemenţa oficialilor pentru a face parte din Comitetul Executiv

Prezent la întâlnirea cu reprezentanţii echipelor din Liga a V-a, Florin Dinucu a încercat să obţină o clementţă din partea acestora, pentru a intra totuşi pe lista de vot, urmând ca, apoi, în cazul în care ar fi câştigat, în termen de 15 zile, să-şi rezolve documentele pentru a face parte din structura de conducere a unui club. În caz contrar, în locul său ar fi intrat în Comitetul Executiv următorul clasat. Această variantă nici nu a fost însă supusă la vot la şedinţa de Restaurantul Paradis. „Practic, am cam fost în aceeaşi situaţie ca şi Adrian Comănescu, în februarie 2015, când acesta a solicitat votul Adunării Generale pentru a candida. Am purtat multe discuţii cu unii reprezentanţi ai echipelor din Liga a V-a şi aş fi fost interesat să ştiu dacă eram ales. Aşa, am pierdut la «masa verde», nu pe teren!”, ne-a declarat Dinucu. Imediat după scrutin, preşedintele Adrian Comănescu a reiterat ideea că jucătorul de la Viitorul Voiceşti va face totuşi parte dintr-o comisie a AJF. „Am discutat de mai multe ori cu Florin Dinucu, e în echipa mea încă de la început şi rămâne apropiat de noi. Va fi într-o comisie din cadrul AJF!”, le-a explicat şeful AJF delegaţilor prezenţi la Restaurantul Paradis.