Fotbal Național

Sparta, neînvinsă în judeţul Olt, după un gol marcat în prelungiri. Manşa retur va avea loc duminica viitoare, în Râmnic

329Vizualizari
Duminică, 16 iunie, Sparta Rm. Vâlcea a disputat în deplasare meciul tur din barajul pentru promovare în Liga a III-a. Campioana Vâlcii a jucat în fieful formaţiei Iris Titulescu, de unde a reuşit să se întoarcă neînvinsă. Partida din acest week-end s-a încheiat la egalitate (1-1), echilibrul fiind consemnat şi la finele primei reprize (0-0).

Butoi, Paşoi, Baboi…

Deţinătoarea titlului din judeţul Olt a deschis scorul în minutul 56, prin Laurenţiu Ana, dar apoi a rămas în inferioritate numerică din minutul 64, după ce Nicolae Butoi a încasat cartonaşul roşu. În aceste condiţii, până la final pe teren nu a mai existat decât o singură echipă, Sparta Rm. Vâlcea. Elevii lui Mihai Lungan au alergat după egalare, dar au marcat pentru 1-1 abia în prelungirile partidei, în minutul 90+1, prin Ştefan Paşoi. În minutul 90+5, arbitrul Marius Naidin (din Piteşti) a acordat încă un cartonaş roşu echipei din Olt, de această dată lui Cosmin Baboi.

Manşa retur a barajului dintre Sparta şi Iris Titulescu va avea loc duminică, 23 iunie, de la ora 17.30, pe stadionul iSport (fost Oltchim), din Rm. Vâlcea.