miercuri, decembrie 6, 2023
Fotbal Județean

Sparta Rm. Vâlcea a cucerit Cupa României. Radu Rădulescu, MVP-ul finalei, a marcat toate golurile, chiar și de la jumătatea terenului…

1.26KVizualizari
Așa cum era de așteptat, Sparta Rm. Vâlcea a cucerit faza județeană a Cupei României. Echipa antrenată de Mihai Lungan și Romeo Chelcea s-a impus, pe stadionul din Horezu, cu scorul de 3-0, contra celor de la CS Mădulari. Radu Rădulescu a fost eroul partidei, în condiţiile în care a izbutit să marcheze toate cele trei goluri, dintre care unul chiar de la jumătatea terenului. Sparta Rm. Vâlcea începe să culeagă laurii, după investițiile realizate în ultimii 2 ani, atât din punct de vedere al lotului, cât și la nivel de infrastructură.
„Sincer, nu a fost deloc un meci ușor, mai ales că și CS Mădulari a avut ocazii. Putem spune că a fost un joc mai puțin reușit. Mă bucur pentru cele trei goluri ale mele, dintre care unul de la jumătatea terenului. Sperăm să rămânem din vară tot în această formulă, deoarece vor urma, cu siguranță, și alte rezultate bune. Următoarea noastră provocare va fi aceea de a obţine rezultate bune și pe plan național, în Cupa României”, a declarat Radu Rădulescu (FOTO), cel mai bun jucător în finala Cupei României, desfăşurată duminică, 12 iunie, pe stadionul din Treapt (Horezu).