Fotbal Județean

Sparta Rm. Vâlcea a învins categoric pe terenul unde Cozia Călimăneşti s-a încurcat! Al doilea meci consecutiv cu şapte goluri marcate pentru elevii lui Mihai Lungan

814Vizualizari
Sparta Rm. Vâlcea a obţinut o victorie fără dubii în partida pe care a disputat-o astăzi, în deplasare, cu Viitorul Budeşti. Echipa antrenată de Mihai Lungan şi Romeo Chelcea s-a impus cu scorul de 7-2 (după 2-1, la pauză) şi continuă lupta pentru titlu în Liga a IV-a. Golurile învingătorilor au fost marcate de Răducu Rădulescu (2), Alin Bunescu (2), Eduard Puşcatu, Sebastian Preda şi Răzvan Chebar. De menţionat este faptul că „spartanii” s-au întors cu toate cele trei puncte puse în joc din fieful unei formaţii care, în urmă cu trei etape, a reuşit s-o ţină în şah pe lidera Ligii a IV-a, Cozia Călimăneşti, cu care Viitorul Budeşti a terminat la egalitate (1-1).

Acesta a fost cel de-al doilea meci consecutiv cu şapte goluri marcate pentru „spartani”, care au câştigat cu 7-1 (după 3-0, la pauză), în etapa precedentă, cu Minerul Berbeşti, pe teren propriu. Împotriva „ortacilor”, golurile au fost semnate de Alin Bunescu (2), Eduard Puşcatu, Andrei Streinu, Vali Mihalcea, Vlad Roşianu şi Răzvan Chebar.