Fotbal Județean

Sparta Rm. Vâlcea speră să joace în Liga a IV-a (fosta Superligă). Marius Voican va aduce ca parteneri 5 dintre cele mai mari companii din Vâlcea

1.77KVizualizari
Mihai Lungan și Romeo Chelcea au pus la punct – în linii mari – lotul de 20 de jucători pe care Sparta Rm. Vâlcea se va baza în sezonul viitor. Managerul clubului, Marius Voican, proprietarul de la Brother’s Pub și administratorul bazei sportive Brothers Sport & Hub, a declarat că intenția sa este de a se înscrie în prima ligă județeană.

„Dacă vom activa în Liga a IV-a (fosta Superligă), atunci obiectivul pentru primul sezon va fi clasarea pe unul dintre primele șase locuri. Dacă vom juca în a doua divizie județeană, atunci obiectivul va fi promovarea. Sunt foarte mulțumit de cei doi antrenori, Mihai Lungan și Romeo Chelcea, care i-au încântat pe jucători prin antrenamentele foarte interactive. E o atmosferă super la echipă. Vom avea un lot de 20 de jucători, pe care i-am stabilit deja, în linii mari. Sunt în tratative cu cinci firme mari din Vâlcea, să ne fie parteneri în campionat. Este foarte important să ai de partea ta oameni puternici, care să ne ajute să construim pentru un viitor cât mai puternic”, a declarat Marius Voican, managerul clubului Sparta Rm. Vâlcea.

„Vara vine cu delicii la terasa Brother’s Pub!”