Fotbal Județean

Sparta, super-favorită în Supercupă! AJF vrea să organizeze meciul la „Brother’s Sport Hub”, iar cu acest prilej să ofere şi echipamentele de joc primite de la CJV

858Vizualizari
În această toamnă, pe 11 septembrie, AJF Vâlcea va organiza finala fazei judeţene a Supercupei României, între Sparta Rm. Vâlcea şi FC Băbeni. Cu acel prilej, conducătorii instituţiei din Zăvoi vor să înmâneze şi echipamentele de joc pentru toate echipele din judeţ, probabil şi în prezenţa preşedintelui CJV, Constantin Rădulescu, cel care a aprobat proiectul depus de AJF.
Dincolo de acest eveniment, deznodământul Supercupei – care va avea loc pe Stadionul „Brother’s Sport Hub” – va fi uşor de ghicit. La cât de dezmembrată e echipa din Băbeni, care a pierdut foarte mulţi jucători în ultima perioadă, plecaţi spre „alte zări mai calde”, lucru confirmat recent de preşedintele Emil Zaharioiu, Sparta va porni ca favorită clară. Mai în glumă, mai în serios, pentru ca meciul să fie echilibrat, Mihai Lungan ar trebui să trimită pe teren doar nouă jucători, pentru că s-a obişnuit deja cu o asemenea inferioritate numerică din partida cu Unirea Bascov, din Cupa României. Oricum, chiar şi aşa, „spartanii” vor câştiga trofeul fără emoţii!

Ultima Supercupă a fost doar un meci de antrenament

Este posibil ca partida să semene cu ultima Supercupă organizată de AJF Vâlcea, în 2019, între Viitorul Dăeşti şi Minerul Costeşti, încheiată cu scorul de 10-4 pentru „ortaci” (!!!). La vremea respectivă, formaţia de la Fedeleşoiu era angrenată în barajul de promovare în Liga a III-a şi a acceptat să joace doar pentru ca Lucian Iordache să-şi ispăşească o etapă de suspendare şi să poată fi apt pentru returul cu Real Bradu, În aceste condiţii, Viitorul Dăeşti a trimis juniorii pe teren şi a cedat fără drept de apel.