Diverse

Speriați, peștii din râul Olt au mers la Guvern, pentru a cere din nou starea de urgență. „Lema”, „Porcu” și cu Savu au băgat iar teroare printre ei

2.11KVizualizari
Bogdan Ciutacu (alias „Lema”), Vasile Cârciumaru („Porcu”) și Mădălin Savu sunt mega-cunoscuți printre pescarii de top din Vâlcea, un fel de model al lor în viață. :)))) Nu e an în care cei trei camarazi să nu dea lovitura cu undițele lor fermecate, iar asta a băgat deja boala printre pești, care vor înapoi starea de urgență. Imediat ce s-a ridicat prohibiția, „Lema” și patrula și-au scos arsenalul greu și au pornit la vânătoare. Nu le-a trebuit mult să scoată din apă o bijuterie de somn, de pus trofeu pe perete.

Vă reamintim, în caz că ați uitat – deși nu prea credem!!! – că, în urmă cu doi ani „Lema” a prins un somn de aproape 60 de kilograme – adică, de vreo două ori greutatea lui. Când au văzut pe net frumosul exemplar capturat ieri, prietenii l-au taxat imediat. Iar a început caterinca pe Facebook: „Pare mare, sau ești tu mai mic așa?”, i-a scris Dan, „Mă întreabă din toată țara de tine. Mândria vâlcenilor!”, „Iar le tremură cozile la somni”, „Unde l-ai găsit, l-ai luat la ocazie?”, au comentat cârcotașii.

După atâtea articole pozitive, încă așteptăm să ne facă și nouă cinste, măcar cu o ciorbă din coadă de pește…