sâmbătă, aprilie 13, 2024
Fotbal Diverse

„Spiros”, de la AEK Oradea, va monta „sinteticul” de la Arenele Traian. Grecul are peste 600 de terenuri făcute în toată țara, inclusiv la Vâlcea

2.46KVizualizari
De finanțarea echipei de minifotbal AEK Oradea se ocupă Spyridon Baltsavias, de origine din Grecia, care însă locuiește de peste 25 de ani în România. În toată această perioadă, compania pe care a înființat-o a construit peste 600 de terenuri sintetice în toată țara, multe inclusiv în județul Vâlcea. De altfel, „Spiros”, cum este cunoscut printre prieteni, se va ocupa şi de montarea gazonului artificial la Arenele Traian, adică, va avea grijă ca suprafața de joc să fie omologată și să fie cât mai de calitate pentru desfășurarea turneului final al Campionatului Național de minifotbal, din perioada 2-4 iulie.
„Marțea aceasta, voi fi prezent la Rm. Vâlcea, pentru a vedea Arenele Traian. La prima vedere, baza sportivă se prezintă foarte bine, însă trebuie montat un sintetic care să-i ferească pe jucători de accidentări. Am multă experiență în acest domeniu, mai ales că am organizat competiții la nivel național. Am făcut primele terenuri sintetice din România la Oradea”, a anunțat managerul clubului de minifotbal AEK Oradea.