Handbal

Staff-ul tehnic de la SCM Rm. Vâlcea păstrează echilibrul în lot! Trei plecări, trei sosiri! Fapt rar, toate înlocuirile s-au realizat post pe post!

1.08KVizualizari
Până în acest moment, SCM Rm. Vâlcea a anunţat transferurile a trei jucătoare pentru sezonul viitor. Este vorba de nemţoaica Ewgenjia Minevskaja (inter stânga, 27 de ani) – de la Brest Bretagne, de norvegianca Maren Nyland Aardahl (pivot, 26 de ani) – de la Bietigheim, şi de sârboaica Zeljka Nikolic (extremă dreapta, 28 de ani) – de la SCM Craiova.
La polul opus, conducătorii din Sala Traian se vor despărţi în condiţii amiabile tot de trei componente ale lotului actual. Aşa cum se cunoaşte, prima jucătoare care a anunţat că va părăsi Vâlcea a fost brazilianca Samara da Silva Vieira (inter stânga, 28 de ani), care s-a transferat la Krim Ljubljana, adversara SCM-ului din Main Round-ul Ligii Campionilor. În plus, pe lista plecărilor se mai adaugă Raluca Băcăoanu (pivot, 30 de ani) şi Alexandra Badea (extremă dreapta, 21 de ani).
Aşa cum se observă, staff-ul tehnic condus de Florentin Pera a păstrat echilibrul în ceea ce priveşte lotul, toate transferurile fiind realizate post pe post: pivot – pivot (Băcăoanu – Aardahl), extremă dreapta – extremă dreapta (Badea – Nikolic) şi inter stânga – inter stânga (da Silva Vieira – Minevskaja). Dincolo de acest aspect, este evident că, din punct de vedere valoric, noile achiziţii ale campioanei României sunt peste jucătoarele pe care SCM le-a avut în lot în ultimul sezon.