duminică, decembrie 5, 2021
Fotbal Național

Staff-ul tehnic de la Viitorul Dăeşti a stabilit programul de pregătire de iarnă. Pandurii Tg. Jiu şi Flacăra Horezu, printre adversarele din amicale

777Vizualizari

Viitorul Dăeşti a încheiat turul Ligii a III-a pe locul 11 în Seria a IV-a, iar fondatorul echipei, George Popolan, a promis că în retur situaţia va fi mult mai bună. Staff-ul tehnic al formaţiei vâlcene a stabilit deja programul de pregătire pentru perioada de iarnă. Astfel, potrivit afirmaţiilor antrenorului Gabriel Mangalagiu, reunirea lotului va avea loc la mijlocul lunii ianuarie, când jucătorii vor face vizita medicală.

Cu Pandurii Tg. Jiu – pe 29 ianuarie, cu Flacăra Horezu – pe 19 februarie

„Pe 13 şi 14 ianuarie, e programată vizita medicală, iar apoi vom afectua antrenamente uşoare de reacomodare la efort. În ceea ce priveşte meciurile amicale, primul va avea loc sâmbătă, 25 ianuarie, cu o echipă de nivel judeţean (Superligă sau Liga a IV-a), pe teren propriu. Pe 29 ianuarie, e fixată prima partidă tare, cu Pandurii Tg. Jiu (Liga a II-a), după care, pe 1 febuarie, vom mai disputa încă un joc de pregătire, în compania unei formaţii care încă nu am stabilit-o. Ulterior, mai avem programat încă un amical, pe 12 februarie, la Curtea de Argeş, cu CS Afumaţi (Liga a III-a), chiar în timpul cantonamentului, iar pe 15 februarie sper să mai disputăm încă un meci de verificare cu o echipă valoroasă, cea mai probabilă variantă fiind CSM Slatina. Apoi, va urma amicalul cu Flacăra Horezu, din 19 februarie, pentru ca sâmbătă, 22 februarie, să avem un alt duel tare, cu o formaţie de Liga a III-a sau chiar de a II-a. În fine, pe 29 februarie sau 1 martie, o vom înfrunta pe Vediţa Coloneşti, în ultimul joc amical înainte de reluarea sezonului. Aşadar, va fi vorba de cel puţin şapte teste, dacă nu chiar opt! Vom face câte un antrenament în fiecare zi în care nu avem programate meciuri amicale, jucătorii urmând a fi liberi doar duminica”, a spus Mangalagiu.
Tehnicianul de la Viitorul Dăeşti a fost premiat de AJF Vâlcea, la Gala Fotbalului Vâlcean, din 17 decembrie, când a primit premiul de cel mai bun antrenor din 2019, graţie, bineînţeles, performanţei de a promova cu echipa în Liga a III-a.