duminică, aprilie 14, 2024
Fotbal Național

Start tras la indigo pentru Viitorul Dăeşti: două adversare din Hunedoara – acasă, două din Arad – în deplasare. „Sperăm să câştigăm cele trei puncte la Chişineu Criş”

869Vizualizari

• meciul din acest week-end va avea loc sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 17.00

După remiza de sâmbăta trecută, Viitorul Dăeşti se află pe locul 3 în Seria a IV-a a Ligii a III-a, cu 7 puncte în cont. Primele două poziţii ale clasamentului sunt ocupate de CSC Ghiroda şi Giarmata Vii şi FC „U” Craiova 1948, ambele având punctaj maxim (9). În opinia lui George Popolan, startul de sezon a fost unul pozitiv pentru campioana Vâlcii, care ar fi putut să câştige toate celei trei meciuri de până acum, dacă ar fi avut mai mult… noroc. „Două victorii şi o remiză e un bilanţ bun după trei etape! Ne aflăm în obiectivul pe care l-am trasat, acela de a fi în prima jumătate a clasamentului. Era bine să câştigăm însă partida cu Deva, deoarece nu ne putem permite să cedăm puncte pe teren propriu. Trebuie să învingem, în primul rând, acasă, iar din deplasare să mai aducem altele, câte se poate. Sâmbăta trecută, am pierdut două puncte mari, care s-ar putea să conteze la un moment dat. Sperăm să nu fie aşa şi să ni le luăm înapoi etapa viitoare, la Chişineu Criş”, a precizat George Popolan.

Vâlcenii vor pleca spre Chişineu Criş încă de vineri, 13 septembrie

După ce au ratat, în continuu, cu LPS Cetate Deva, vâlcenii speră să aibă mai mult noroc week-end-ul acesta, în meciul pe care îl vor disputa în deplasare, la Crişul Chişineu Criş. Elevii lui Gabriel Mangalagiu şi Lucian Giurcă vor să aibă eficacitatea din primele două etape, când au marcat câte patru goluri, cu Hunedoara şi Cermei. Lucru cu care a fost de acord şi George Popolan: poate că meciul cu Deva a fost unul cu ghinion şi va fi urmat de o descătuşare etapa viitoare. „Nu ne interesează decât să marcăm mereu un gol mai mult decât adversarii, nu neapărat câte patru! La Chişineu Criş, va trebui să jucăm cu mai mult curaj, pentru că în meciul cu Deva am avut un început mai moale! Trebuie să ne pregătim mai atent, să avem o atitudine mult mai bună decât am avut cu Deva şi să câştigăm toate cele trei puncte în deplasarea din acest week-end. Ca şi pentru meciul de la Cermei, vom pleca încă de vineri spre Chişineu Criş”, a conchis Popolan.
Meciul Crişul Chişineu Criş – Viitorul Dăeşti va avea loc sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 17.00.