marți, aprilie 13, 2021
Diverse

Staţiunea Băile Olăneşti a fost plină, week-end-ul trecut. Turiştii din toată ţara au lăudat investiţiile primarului Sorin Vasilache

312Vizualizari

În ultimii ani, tot mai mulţi turişti care aleg să viziteze Băile Olăneşti îşi programează vacanţele în funcţie de Zilele Oraşului. Aşa se face că, weekendul trecut, staţiunea a fost arhiplină, mai ales că primarul Sorin Vasilache a adus şi câteva spectacole incendiare de muzică populară. Pe scena din Parcul Central, au urcat solişti renumiţi, printre care îi amintim pe Adi de la Vâlcea, Maria Ghinea, Florin Vasilică şi Grupul Teleormanul şi mulţi-mulţi alţi artişti care le-au picat la suflet participanţilor. În paralel, Ştefan Răcăreanu, consilierul personal al primarului Sorin Vasilache, a organizat şi două competiţii sportive, la tenis de masă şi fotbal pe teren redus.
Edilul PSD a fost felicitat de toată conducerea judeţului pentru organizarea ireproşabilă a acestui eveniment, dar şi pentru că, în ultimii ani, Băile Olăneşti a fost asaltată de turişti din toată ţara. „Mă bucur din suflet că lumea apreciază Zilele Oraşului Băile Olăneşti. În fiecare an, observ că vin tot mai mulţi oameni la manifestări, mai ales că au muzică pentru toate gusturile. Am fost felicitat pentru că, de la an la an, oraşul arată tot mai bine. În fond, asta mi-am propus, ca Băile Olăneşti să fie o staţiune de referinţă la nivel naţional”, a precizat edilul PSD, Sorin Vasilache.
La festivitatea de deschidere a Zilelor Oraşului Băile Olăneşti au fost prezenţi preşedintele CJV, Constantin Rădulescu, prefectul Florian Marin şi deputatul PSD, Eugen Neaţă. Şeful Consiliului Judeţean le-a promis localnicilor că va continua investiţiile în infrastructura rutieră, pentru ca staţiunea Băile Olăneşti să devină una dintre cele mai cochete din ţară. Cu această ocazie, Constantin Rădulescu i-a oferit şi trei cadouri inedite primarului Sorin Vasilache: o iconiţă, un drapel al României şi o sticlă de vin liturgic.