Fotbal Național

Ştefan Nanu (CSM Deva) vrea să rămână invincibil împotriva echipelor vâlcene şi după meciul cu Viitorul Dăeşti

268Vizualizari
CSM Deva şi Viitorul Dăeşti se vor înfrunta în ultima etapă din sezonul regulat al Ligii a III-a, într-un meci care nu mai contează decât pentru palmares. Dar şi pentru o clasare pe podium în Seria 7, poziţie pe care se află acum echipa hunedoareană. Practic, în funcţie şi de jocul rezultatelor din week-end, Adi Popa & Co. pot termina campionatul pe locul 3.
Iar asta şi pentru că celelalte două formaţii situate în partea superioară a clasamentului (Gaz Metan Mediaş 2 şi Gilortul Tg. Cărbuneşti – ambele cu câte 25 de puncte în cont) au meciuri foarte grele în această etapă, contra primelor două clasate (Viitorul Şelimbăr – pe teren propriu şi, respectiv, Măgura Cisnădie – în deplasare).

Bilanţ favorabil pentru CSM Deva, contra echipelor din Vâlcea: două victorii şi trei remize

Dincolo de rivalitatea pentru podium, elevii lui Ştefan Nanu au şi un alt obiectiv: acela de a nu pierde niciun meci contra echipelor vâlcene în sezonul actual. În precedentele două runde din Liga a III-a, hunedorenii le-au întâlnit pe celelalte două formaţii ale noastre, în faţa cărora au obţinut rezultate pozitive, aşa că şi-au propus să rămână invincibili şi după partida cu gruparea de la Fedeleşoiu.
În urmă cu două săptămâni, CSM Deva a remizat cu Flacăra Horezu, în Treapt (3-3), după ce a fost egalată în minutul 89 (printr-un gol marcat de Ionuţ Moldovan), iar week-end-ul trecut s-a impus în Zăvoi, cu Minerul Costeşti (1-0). Ştefan Nanu vrea să încheie „tripla” contra echipelor vâlcene cu un rezultat favorabil şi împotriva Viitorului Dăeşti.
De menţionat este faptul că formaţia hunedoreană nu a pierdut nici în tur împotriva celor trei grupări din Vâlcea. Toamna trecută, CSM Deva a dispus categoric pe teren propriu de Minerul Costeşti (3-0), după care a remizat cu Flacăra Horezu (1-1), când fotbaliştii din Treapt au egalat in extremis, în minutul 90+4, prin Cristi Munteanu. În schimb, meciul pe care CSM Deva l-a disputat cu Viitorul Dăeşti, la Fedeleşoiu, s-a terminat cu un scor alb (0-0).